Máte garáž na Močidýlkách? Cestu si opravte sami, vzkazuje magistrát

Máte garáž na Močidýlkách? Cestu si opravte sami, vzkazuje magistrát
ilustrační foto ber
Další fotky: 
Máte garáž na Močidýlkách? Cestu si opravte sami, vzkazuje magistrát

Na špatnou příjezdovou cestu ke garážím na Močidýlkách si stěžuje jeden z obyvatel Prostějova. Jde o účelovou komunikaci, opravte si ji sami, vzkazuje magistrát.

"Chtěl bych se zeptat, zda má město v plánu rekonstrukci cesty, a to od zahradnictví až po říčku Hloučelu u garáží na Močidýlkách. Jsou zde již několik let neskutečné díry, které si majitelé zasypávají sutí ze staveb, apod., což je ale ovšem krátkodobé řešení. Brali bychom s povděkem, aby zde byla provedena rekonstrukce alespoň do takové míry, aby se zde dalo normálně projet," ptá se občan na webu města.

"Opravu této účelové komunikace nemáme v plánu. Co se týče cest okolo řadových garáží v Močidýlkách,  město komunikace, které slouží pouze pro několik majitelů garáží, neopravuje. Doporučujeme vlastníkům garáží, aby opravu příjezdových cest ke garážím prováděli na vlastní náklady vhodným materiálem jako štěrkem nebo asfaltovým recyklátem, nikoliv stavebním odpadem – sutí," odpovídá vedoucí Odboru správy a údržby majetlku Mesta Prostějova Jaroslav Chromek. (ber)

Komentáře

Za čas, až město garáže odkoupí a začne se s výstavbou rodinných domů radních se pak cesta rychle upraví z městské kasy

Prostějov - Garáže City - aneb zná někdo město, kde jsou garáže na všech možných i nemožných místech??

Poslat nový komentář