Ve čtvrtek a v pátek nepoteče v části Prostějova voda!

Ve čtvrtek a v pátek nepoteče v části Prostějova voda!
ilustrační foto MOVO

Společnost MORAVSKÁ VODÁRENSKÁ, a.s. (MOVO) informuje o přerušení dodávek pitné vody v Prostějově, ve dnech 14. a 15. 7. 2016 (čtvrtek a pátek), vždy v době od 8.00 do 17.00 hodin. Informovala o tom dnes mluvčí MOVO Markéta Bártová.

Odstávka vody bude z důvodu servisních prací na vodovodní síti – výměny nefunkčních šoupátek. Přerušení dodávky vody a náhradní zásobování pro odběratele na ulicích: Za Velodromem včetně hotelu a tenisových kurtů, Valašská, Chodská, Slovácká, Šumavská, Beskydská, Hacarova, Polišenského, Kovaříkova, Lomená, a na ul. Kostelecké bude bez vody pouze č.3114/45 – firma Koos s.r.o. a č.4469/54 – autoškola Kalvoda. Náhradní zásobování bude zajištěno cisternami.

O odstávce vody byli obyvatelé vyrozuměni s dostatečným předstihem. Byli informováni dopisem, pracovníky vodárny, popř. místním rozhlasem na MMZ nebo vyvěšením informačních letáčků.

V této souvislosti vyzývá společnost MOVO všechny odběratele k předzásobení se pitnou vodou i pro užitkové účely. V průběhu vypouštění, napouštění a následující den po obnovení dodávky vody lze předpokládat v některých objektech snížení tlaku a možný zákal vody. Pozor: V průběhu prací může dojít ke zkušebnímu napouštění vodovodního řadu, a tím k dočasnému obnovení dodávky vody.

V případě dotazů volejte na zákaznickou linku MOVO: 840 668 668 (Zdroj MOVO)

 

Poslat nový komentář