Přispěli jste již do sbírky na podporu poškozených následkem exploze v Mostkovicích?

Přispěli jste již do sbírky na podporu poškozených následkem exploze v Mostkovicích?
Foto HZS

Obec Mostkovice ve spolupráci s Olomouckým krajem pořádá VEŘEJNOU SBÍRKU na podporu poškozených následkem destruktivní exploze v jednom z rodinných domů v Mostkovicích, ke které došlo v sobotu 22. 9. 2018. Následkem exploze došlo ke zborcení domu, další tři nemovitosti byly označeny za neobyvatelné a několik desítek dalších objektů bylo poškozeno. 

Pro účel sbírky byly zřízeny dva transparentní bankovní účty u KB a.s. účet č. 115-8118390207/0100 „Finanční pomoc poškozeným v okolí následkem exploze dne 22. 9. 2018“,  kde je k dnešnímu dni 188 tisíc korun, a  účet č. 115-8118330247/0100 „Finanční pomoc pro syna Peťulku, matku nezletilého a pozůstalé“ , kde je nyní 74 tisíc korun.

"Prosíme o pomoc pro všechny, kterým exploze změnila život. I sebemenší finanční částka pomůže jejich situaci zmnit k lepšímu," vzkazují vyhlašovatelé. 

Sbírka se koná na území České republiky v termínu od 27. 9. 2018 do 1. 9. 2019. (red)

 

Komentáře

Rozumím a cítím se všemi pozůstalímí, ale kde jsou naše nenažrané pojišťovny, kde je pojištění toho co to zavinil proti blbosti, kde je město, vesnice, kraj?? Na volby se vydávají peníze na poslance, senátory a pak když člověk potřebuje UDELAME SBÍRKU!!!!Není tady něco špatně??? Kde jsou sociální byty pro tuto situaci?? Zase někdo něco rozkradl, rozprodal???Tak zase víčka,sbírky. Na migranty máme byty a peníze?? Teď se střílí a drží rukojmí na nádraží v Kolíně nad Rýnem.Pošlu, ale chce se mi s toho zvracet.

Poslat nový komentář