Noční vlci jsou na Moravě!

Noční vlci jsou na Moravě!
Foto čtenář

 

Skupina Nočních vlků překročila hranice Evropské unie. Ruský motorkářský klub to oznámil na svém blogu. Vlci by se mohli podle MF Dnes objevit i na Přerovsku.

„Podle informací, které kolují, se na Přerovsko chystá několik desítek motorkářů. Zda mezi nimi budou i Noční vlci, není jasné, každopádně většinu tvoří jejich sympatizanti z různých klubů z několika zemí,“ nastínil MF DNES zdroj z motorkářské komunity. „Chtějí jim vyjádřit podporu a dojet do Berlína místo nich. Aby ale nebudili velkou pozornost, jedou většinou rozdělení na menší skupinky, nicméně plánuje se společný sraz,“ dodal. Pohyb motorkářů včetně případného zapojení Nočních vlků se chystá hlídat i policie.

„Policisté situaci samozřejmě monitorují. Víme o tom, že se část členů klubu Noční vlci do Polska dostala. Podle toho, jak se situace vyvine, budou přijata adekvátní opatření, bude-li to potřeba. Zatím nelze předjímat, vše se stále vyvíjí,“ uvedl krajský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Podle serveru LifeNews se vlkům do EU podařilo proniknout přes Maďarsko.

„Naši bikeři oficiálně vjeli do Evropské unie, aniž by porušili zákon,“ řekl ruském serveru motorkář Alexej Galickij, který je údajně v Budapešti. „Shromaždištěm je Bratislava, odkud budeme v cestě pokračovat po plánované trase,“ prohlásil. Akce podle něj proběhne „bez ohledu na cokoli“. (Zdroj MF dnes, ber)

Poslat nový komentář