Kam o víkendu? Na Motosalon do Brna

Kam o víkendu? Na Motosalon do Brna
Foto Motosalon.cz

7. mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení Motosalon 2016 se koná ve dnech 3. – 6. března na brněnském výstavišti. Veletrh předvede reprezentativní zastoupení významných značek dostupných na českém trhu s nejaktuálnějšími novinkami a nabídne návštěvníkovi přehlídku všeho, co s motocyklem souvisí včetně atraktivních doprovodných programů.

Soutěžte o motorku!

Rádi byste vyměnili svůj stroj za nějaký lepší kousek? Tak to pro vás máme dobrou zprávu! Letos totiž budete mít na Motosalonu možnost vyhrát zbrusu novou motorku. Jediné, co stačí udělat, je hlasovat pro vaše favority v anketě Motocykl roku 2016 na www.motocyklroku.cz.

Adrenalinu není nikdy dost! Těšte se na kaskadéry z Crazy Day

Na Motosalonu se představí i kaskadérská skupina Crazy Day, kteří předvedou množství neskutečných kousků. V pavilonu F bude připravena Show Arena pro kaskadérská vystoupení. Chybět nebude ani pověstný Globus smrti. Kaskadéři se také podělí o praktické rady, jak zvládnout zkoušky v motoškolách, o čemž se budete moci přesvědčit na testovací dráze s ukázkami úkolů nutných pro zvládnutí zkoušek.

Testování skútrů bude letos výjimečné, projedete se i na praseti

I letos si budete moci během Motosalonu vyzkoušet skútry, nicméně letos mezi nimi bude skutečná lahůdka. K dispozici totiž bude také elektrická Čezeta, legendární prase, která si zde rovnou odby svou výstavní premiéru. Jízda na této ikoně československého designu bude rozhodně skvělý zážitek!

Udělejte fotku na Motosalonu a vyhrajte lístky na MotoGP!

Expozice jsou zaplněny, doprovodný program nabitý a to přímo svádí k parádním fotkám. Foťte vše, co se vám bude líbit a co vás zaujme - nejnovější motorky, sexy holky nebo třeba pověstná vystoupení kaskadérů. Fantazii se meze nekladou. Hodnotí se především kreativita a vtip. Pro vítěze mají přichystanou velmi atraktivní cenu, a to lístky na brněnskou MotoGP.

Takže hurá na Motosalon a selfie tyče s sebou! (red)

 

Poslat nový komentář