Tomáš Medek definitivně opustil Prostějov

Tomáš Medek definitivně opustil Prostějov
ilustrační foto mps-gradior.cz

 

Podnikatel Tomáš Medek působil v Prostějově od roku 2006. Chtěl postavit obrovskou továrnu, podporoval volejbal, hokej i fotbal. Zůstala po něm opravená budova v Újezdu, která ale podle informací katastru nemovitostí mění majitele.

Parcely, které Medek ještě co by jednatel Modřanské potrubní koupil od města, se po složitých peripetiích vrátily původnímu majiteli. Ze sponzorování sportu se podnikatel stáhl. Před zhruba rokem nechal zrekonstruovat budovu v Újezdu.

Převod na katastrálním úřadu je právě v běhu. Budovu získala do vlastnictví společnost zabývající se finančními produkty.

Podle nejnovějších informací, které se redakci podařilo zjistit, za rekonstrukci předmětného objektu Tomáš Medek dodnes dluží některým dodavatelům. Mohou se tak těšit, že z prodeje získají alespoň nějaké finanční prostředky. (ber)

Komentáře

Boužel pan Medek s paní Kubáčovou se projevili jako velmi protřelí defraudanti a po cíleném bankrotu  spolecnosti MPS-MONT a.s. ( snadno dohledátelné na portálu Justice.cz) kde zponevěřili cca. 180 miliónů, které vyvedli do spolecností MPS -Holding atd.. Je prokazatelné ze z vytunelované společnosti MPS - MONt a.s.si  Medek financoval,  stavby jak v  Újezdě, tak svého rodiného domu poblíž tenisových kurtů. http://www.accf.cz/o-nas.html. Boužel veřitelé z nejspíše fingovaného prodeje sidla společností "MPS" v Újezdě neuvidí ani korunu.

 

Poslat nový komentář