Pokračování rekonstrukce náměstí Spojenců omezí provoz

Pokračování rekonstrukce náměstí Spojenců omezí provoz
ilustrační foto z první části revitalizace ber

Druhá část revitalizace prostějovského náměstí Spojenců bude zahájena v květnu tohoto roku. Práce, které potrvají do poloviny července, se mimo jiné  dotknou komunikací, parkovacích míst, chodníků a veřejné zeleně. Omezí tak provoz v lokalitě, jak o tom informuje Odbor investic prostějovského magistrátu.

"Rekonstrukce je plánována v období od 28.5.2018 – do poloviny července. Rekonstrukce bude probíhat po částech za dopravního omezení. Přístup do areálu autoškoly a ke garážím se budeme snažit zachovat po nezbytně nutnou dobu. Samozřejmě dojde k situaci, že příjezd bude omezen úplně. Přesné termíny  nemůžeme momentálně sdělit. Budou známy až před zahájení stavby. Informace o realizaci a kontaktní osoby budou uvedeny na každém vchodu do objektu stavbou dotčeného a u vjezdu do areálů a garáží," vzkazuje odbor. 

"Předmětem celkové revitalizace náměstí jsou rekonstrukce vozovek, vybudování nových kolmých parkovacích stání po celém obvodu náměstí, vjezdů, chodníků, ploch pro umístění odpadových nádob, dále veřejného osvětlení, přípojek nízkého napětí, vodovodních přípojek, přípojek kanalizace a sadových úprav po obvodu náměstí," uvedl už před časem náměstek primátorky Zdeněk Fišer. (ber)

 

Poslat nový komentář