Sedmnáctiletý syn napadl svoji matku. Kvůli vypnutí wifi

Sedmnáctiletý syn napadl svoji matku. Kvůli vypnutí wifi
ilustrační foto MP

Šestadvacátého června v odpoledních hodinách vyjížděla hlídka prostějovské městské policie k případu hádky týkající se rodinných příslušníků. Na místě bylo zjištěno, že se jedná o konflikt mezi matkou a synem, který se odehrává v bytě.

"Sedmnáctiletý syn se choval hlučně, rozhazoval nádobí po kuchyni, bouchal rukama do nábytku a interiérových dveří, křičel na svou mámu, ať mu vysvětlí určité věci. Ve snaze potrestat svého syna vypnula internet. Následně se začali přetahovat o Wi-Fi router. Při téhle události došlo k fyzickému napadení ze strany syna vůči matce. Ze strachu, aby synovo agresivní chování nenabíralo na intenzitě, celou událost nahlásila na Policii," uvedl strážník Petr Zapletal s tím, že ke zranění osob nedošlo a nebyla způsobena žádná škoda na majetku. Vysvětlení, proč k celé události došlo, se nepodařilo od syna poškozené získat, jelikož z bytu odešel před příjezdem strážníků neznámo kam. Svým chováním je podezřelý ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Celá záležitost byla oznámena příslušnému správnímu orgánu. (red)

 

Komentáře

tohle je naprosto šokující, neuvěřitelné, alarmující... Ale celej Prostějov bude řešit mrtvé labutě. Lidi, je mi z vás opravdu špatně.

Poslat nový komentář