Prezident Miloš Zeman přijede v pondělí

Prezident Miloš Zeman přijede v pondělí
ilustrační foto ber

V termínu od 20. do 22. března zavítá na návštěvu Olomouckého kraje prezident Miloš Zeman. Setká se s obyvateli Hněvotína, Šternberka a Uničova na Olomoucku. Na závěr své třídenní návštěvy bude ve středu diskutovat s obyvateli Konice na Prostějovsku.

Miloš Zeman od svého zvolení průběžně navštěvuje všechny kraje. Jeho nynější cesta do Olomouckého kraje bude první, kterou absolvuje poté, co oznámil, že bude příští rok usilovat o znovuzvolení do funkce. Podrobný program návštěvy by měl být zveřejněn v závěru týdne. Zeman navštíví Olomoucký kraj už počtvrté.

Zatímco loni v květnu zavítal do Olomouce, Hranic, Kojetína a Města Libavá, tak letos zamíří především na Olomoucko a Prostějovsko. „Na úvod své návštěvy se Miloš Zeman setká tradičně s krajskými zastupiteli. Během tří dnů jsou naplánovaná i setkání s občany kraje. V letošním roce bude prezident diskutovat s veřejností na čtyřech místech Olomouckého kraje," uvedla mluvčí kraje Kamila Navrátilová. 

Prezident navštívil náš kraj už v květnu loňského roku. Zastavil se mimo jiné v zámku v Čechách pod Kosířem, kde zasadil památný jerlín. (ber) 

 

Poslat nový komentář