Připadala jsem si jak obtížný hmyz, stěžuje si pacientka. Nemocnice o ničem neví

Připadala jsem si jak obtížný hmyz, stěžuje si pacientka. Nemocnice o ničem neví
ilustrační foto internet

 

Veronika Petrželová před několika dny rozpoutala na Facebooku bouřilovou diskuzi stran neodborné péče a špatného chování lékařů gynekologického oddělení prostějovské nemocnice. Vyhrožuje nemocnici žalobou, na lékaře si ale dosud oficiálně nestěžovala.

Veronika Petrželová se netajila rozčilením hned na několika diskuzích, kde si stěžuje na přístup lékařů z gynekologického oddělení Nemocnice Prostějov. Mimo jiné uvádí: „Na ambulanci gynekologie mne po minulý týden podstoupené kyretáži přijímal doktor, který mě den předtím s nedoléčeným zánětem propouštěl, a já si připadala jako obtížný hmyz. Přes urputné bolesti nebylo možné zavést rozvěrač tak, jak by bylo třeba, ale na místo pochopení jsem si vyslechla, že jsem hysterka. Na finále lékař nástroje chytil, 'švihl' s nimi do misky a dosti důrazně řekl, že to vlastně ani dělat nemusí a ani nebude. Poté tedy alespoň provedl vnitřní sono, nic mi neřekl a s doslova 'holým zadkem' mě nechal z ambulance odplazit se na pokoj." Navíc jí údajně byly předepsány nesprávné léky. "Spojila jsem se s právníkem a nemocnici chci žalovat. Uvítám i hromadnou žalobu," sdělila Petrželová.  Pro četné dotazy a upozornění čtenářů se redakce obrátila s dotazem na stížnost a její řešení na mluvčí nemocnice Radku Miloševskou. Její odpověď byla zarážející. Místo stížnosti u kompetentních orgánů se Veronika Petrželová realizovala prozatím pouze na sociální síti. "Velmi mne mrzí nespokojenost paní Petrželové s péčí v Nemocnici Prostějov. V letošním roce nicméně neevidujeme žádnou stížnost na gynekologické oddělení, a proto nejsem schopna se blíže vyjádřit. Podnět na nevyhovující chování lékaře určitě prošetříme,"sdělila mluvčí. Případ budeme nadále sledovat. (ber)

Komentáře

Zdravím z Prostejovskou nemocnici sem přímo nespokojen Pritelkini nebylo zrovna nejlíp proto sme se rozhodli. Jet do Prostějovské nemocnice na pohotovost tam nám řekli ze ji nic není po té sme je-li domu a tam celou noc prozvracela tak sme se sebrali a opět sanitkou je-li na pohotovost tam ji vzali krev a řekli po vysledkach ze ji nic není ze je uplne v pohodě nepřijde mi to normální a včera ji bylo též blbě proto se dnes vydala na pohotovost a tam ji řekli ze je v pohodě

AGEL.... ? Co si vlastě může dovolit za státní peníze? Spokojenost pacientů nebo sportovní sponzoring  za každou cenu i smrt??

Fascunuje mě, jak je to Zarážející. Na Konečného bylo už plno Formálních stížností i u ředitele nemocnice, kdy dokonce vedení napsalo (písemně stěžovatelce), že o tomto problému s Dr. Konečným ví a nic neudělali. Tak na co si hrají

Poslat nový komentář