Miss Jana Doleželová radila ohledně pleti v prostějovské lékárně!

Miss Jana Doleželová radila ohledně pleti v prostějovské lékárně!
Foto nemocnice Prostějov

Typ pleti, stupeň hydratace pokožky, pigmentové či červené skvrnky, akné. To je jen zlomek dermatologických témat, která mohli tento týden v Lékárně AGEL Prostějov bezplatně řešit všichni zájemci z Prostějova a okolí. Konzultace a vyšetření všem příchozím nabízela PharmDr. Jana Doleželová, která ví o krásné pleti své. Je totiž nejen lékárnicí, ale i Miss České republiky z roku 2004. 

„Cílem této akce bylo nabídnout poradenství ohledně pleti skutečně všem zájemcům, bez ohledu na jejich finanční možnosti. Veškerá prováděná vyšetření i konzultace jsme proto nabízeli bezplatně. Ke zlepšení pleti mnohdy stačí jen několik málo kroků a je velká škoda je nepodniknout,“ shrnula PharmDr. Jana Doleželová, která v lékárně prováděla vyšetření pleti speciálním přístrojem, individuálně radila každému zájemci a také nabízela kosmetické produkty s výhodnými slevami.

Akce se zúčastnily desítky zájemkyň různého věku, od teenagerů až po seniorky. „Problematická pleť se týká lidí veškerého věku, a téměř vždy se dá najít nějaké řešení. Je ale potřeba se nesmiřovat s obtížemi ani nedoufat v zázraky bez vlastního přičinění. Kožní problémy je vždy nutné svěřit do rukou specialistů,“ vyzývá PharmDr. Jana Doleželová. (red)

Poslat nový komentář