Muž zemřel po pádu do drtičky odpadu

Muž zemřel po pádu do drtičky odpadu
ilustrační foto HZS

K smrtelnému úrazu vyjížděli dnes odpoledne záchranáři ze Zábřehu do nedaleké Lukavice. Pracovník místní papírny zde během dne spadl do drtičky starého papíru. Posádka ZZS OK na místě zjistila, ze jedenačtyřicetiletý muž má natolik rozsáhlá a těžká poranění, ze mu již není pomoci.

"Na místo neštěstí byly také vyslány dvě jednotky hasičů, a to profesionálních, požární stanice Zábřeh a místní dobrovolní hasiči Lukavice.
Na žádost Policie ČR bylo tělo zemřelé osoby vyproštěno pomocí lezecké techniky z drtičky a na závěr hasiči místo po neštěstí očistili", uvedl Zdeněk Štrbák z HZS Olomouckého kraje.
K neštěstí se vyjádřila i policie ústy Josefa Bednaříka, mluvčího: "Dnešního dne po dvanácté hodině bylo oznámeno na policii, že došlo k úmrtí 41letého muže v podniku papíren na Zábřežsku. Muž pravděpodobně porušil předpisy ohledně bezpečnosti práce a spadl do zařízení na rozmělnění papíru, kde byl po hodině a půl nalezen spolupracovníky bez známek života. V současné době veškeré okolnosti nehody jsou předmětem šetření". (red)

Poslat nový komentář