Zkuste si nordic walking. Ve středu u hvězdárny

Zkuste si nordic walking. Ve středu u hvězdárny
ilustrační foto

Chcete-li se dozvědět, jak nordic walking  pomáhá při různých zdravotních potížích, snižování nadváhy a zlepšování kondice, jaká je správná technika severské chůze a jaké vybavení je k ní potřeba, přijďte na lekci, která se koná v Kolářových sadech u hvězdárny ve středu 25. května v 17 hodin.

Pokud vás nordic walking zaujme, můžete se vydat i na delší výšlapy okolo lázní Skalka a Plumlova. Akce v Plumlově proběhne v neděli 22. května ve 14.30 hodin, sraz je v kempu Žralok u Podhradského rybníka. Akce ve Skalce je naplánována na neděli 29. května ve 14.30 hodin, sraz je před budovou lázní.

„Lekce v rámci Zdravého města Prostějov jsou zdarma včetně zapůjčení holí, jen je třeba, aby se zájemci přihlásili předem telefonicky nebo SMS na čísle 732 635 360, případně e-mailem na adrese Sehnalovalenka@seznam.cz. Na akce ve Skalce a v Plumlově mohou přijít bez přihlášení, holí k zapůjčení budu mít na místě dostatek. Kurzovné je 50 korun,” upozorňuje cvičitelka nordic walkingu Lenka Sehnalová. (red)

 

Poslat nový komentář