Nordic walking v listopadu

Nordic walking v listopadu
ilustrační foto L. Sehnalová

Zdravotní potíže může pomoci vyřešit správná chůze a pohyb - to je nordic walking. 

„Díky finanční podpoře z projektu Zdravé město Prostějov pokračují zdarma lekce nordic walkingu pro všechny zájemce, kteří se chtějí dozvědět, jak tato pohybová aktivita pomáhá při různých zdravotních potížích, snižování nadváhy a zlepšování kondice,” uvedla cvičitelka Lenka Sehnalová a dodala:

„Chcete-li se naučit správnou techniku severské chůze a zjistit, jaké vybavení je k ní potřeba, přijďte na lekci, která se koná v Kolářových sadech u hvězdárny ve středu 9. listopadu v 15 hodin. Pokud vás nordic walking zaujme, můžete se vydat i na delší výšlap po okolí Plumlova. Akce v Plumlově je naplánována na neděli 13. listopadu, sraz je ve 14 hodin před autokempem Žralok u Podhradského rybníka.”

Lekce v rámci Zdravého města Prostějov jsou zdarma včetně zapůjčení holí, jen je třeba, aby se zájemci přihlásili předem telefonicky nebo SMS na čísle 732 635 360, případně e-mailem na adrese Sehnalovalenka@seznam.cz. Na akci v Plumlově mohou přijít bez přihlášení, holí k zapůjčení bude na místě dostatek. Kurzovné je 50 korun. (red)

Poslat nový komentář