Ztratil se vám pes? Najdete jej v Olomouci, ne v Čechách pod Kosířem!

Ztratil se vám pes? Najdete jej v Olomouci, ne v Čechách pod Kosířem!
ilustrační foto MMP

Víc než nenápadně proběhlo výběrové řízení na poskytovatele jedné ze služeb. Od 1. ledna 2016 putují ,zatoulaní a nechtění psi do útulku v Olomouci.

„Na webu olomouckého útulku jsem našla psy, kteří tam byli začátkem roku převezeni z útulku v Čechách pod Kosířem. Pokud je Prostějov teď vozí tam, bylo by dobré o tom veřejnost informovat, aby majitelé své ztracené kamarády hledali především v Olomouci,“ napsala PvNovinkám Jana Musilová.

O vyjádření jsme požádali prostějovský magistrát. „Město má nyní uzavřenou smlouvu na zajištění péče o odchycené psy na území města Prostěiova s útulkem v Olomouci. Provozovatelem útulku je Liga na ochranu zvířat ČR, organizace Olomouc. Smlouva byla uzavřena na základě vypsané veřejné zakázky s účinností od 1. ledna 2016. Olomoucký útulek bude službu provádět v letošním i příštím roce (rok 2016, 2017),“ sdělila mluvčí Jana Gáborová.
Finanční úhrada na zajištění služby je podle ní řešena jako v předchozích letech paušální částkou za kalendářní měsíc, tj. měsíční paušál 26 620,- Kč s DPH .
„Přesný text smlouvy včetně finanční úhrady za službu je zveřejněn na webových stránkách města - veřejné zakázky, Zajištění péče o odchycené psy na území města: 2016, 2017, zadaná zadávací řízení,“ dodala mluvčí. (ber)

Poslat nový komentář