Firmy z Prostějovska se budou prezentovat na Olomouc Fashion Day!

Firmy z Prostějovska se budou prezentovat na Olomouc Fashion Day!
ilustrační foto OHK

Dne 30.9.2015 se v Regionálním centru v Olomouci uskuteční 1. ročník oděvní akce s názvem "OLOMOUC FASHION DAY, který je spojený s odbornou konferencí právě na podporu tohoto odvětví. Konferenční část proběhne od 14.00 do 17.00 hod., poté následuje módní přehlídka, která začíná v 18.00 hod. do cca 21:00 hod.

"Přijďte se podívat na firmy prostějovského regionu, které se budou na módní přehlídce prezentovat – Bernhardt fashion CZ, Moděva (Konice), MajerKa – Katka Majerová (Němčice nad Hanou), Pikolini, Brother Šicí technika, SŠ designu a módy Prostějov, OC Zlatá Brána", zve ředitelka OHK v Prostějově Helena Chalánková. V rámci módní přehlídky uvidíte kolekce mnoha značek dámské, pánské i dětské módy. Večerem bude provázet Vanda Rajnochová. Nebude chybět ani zábavný program v podobě kadeřnické a vizážistické show. Těšit se můžete na taneční vystoupení, kterého se zhostí děti z baletní školy, či pěvecké číslo Martina Šafaříka, finalisty Superstar. Tato akce se již stává tradiční, plynule navazuje na úspěšný nultý ročník, který se konal v roce 2014. "Cílem je ukázat, že toto odvětví v Olomouckém kraji stále žije a stále roste řada firem, která se zabývá kvalitní výrobou oděvů", dodává Chalánková.
Nezapomeňte se registrovat na e-mailu: ohkpv@ohkpv.cz. K dispozici je ještě pár volných vstupenek na večerní módní přehlídku – tel.č.582332489, 582332721. (red)

Poslat nový komentář