Nejluxusnější elektromobil TESLA za čtyři miliony korun v Prostějově!

Nejluxusnější elektromobil TESLA za čtyři miliony korun v Prostějově!
ilustrační foto

Co je elektromobilita? A jak vypadá ve skutečnosti nejluxusnější elektromobil Tesla za 4 miliony korun?

To vše a celou řadu dalších zajímavostí z oblasti alternativních pohonů vám předvedou žáci a učitelé Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov ve spolupráci se společností E.ON na Přehlídce středních škol Scholaris, která se bude konat dne 16. 11. 2016 od 8:00 – 17:00 hod. v Kulturním a společenském centru Prostějov.

Švehlova střední škola polytechnická Prostějov je největší odbornou školou v regionu a nabízí širokou škálu studijních oborů s výučním listem i maturitní zkouškou, zaměřených na potravinářství, stavebnictví a automobilní průmysl. Odborné vzdělání zde mohou získat také absolventi speciálních škol a žáci, kteří nedokončili základní vzdělání.

Novinkou v nabídce školy je zkrácená forma studia všech učebních stavebních oborů a automobilního oboru Mechanik opravář motorových vozidel. Zkrácené formy studia v délce 1 rok pro stavební obory a 1,5 roku pro obor Mechanik opravář motorových vozidel - řidič profesionál, jsou určeny všem těm, kteří mají dokončené středoškolské vzdělání, nenašli uplatnění na trhu práce a chtějí získat další kvalifikaci. Tímto krokem škola reaguje na nedostatek řemeslníků ve stavebnictví a na nedostatek profesionálních řidičů v kamionové dopravě a v hromadné přepravě osob. Nabídka všech studijních oborů na www.svehlova.cz. (red)

Poslat nový komentář