Silvestrovský ohňostroj nabídne show kombinující hudbu, světelné a pyrotechnické efekty

Silvestrovský ohňostroj nabídne show kombinující hudbu, světelné a pyrotechnické efekty
ilustrační foto
Další fotky: 
Silvestrovský ohňostroj nabídne show kombinující hudbu, světelné a pyrotechnické efekty

Hudebním motivem ohňostroje budou slavné melodie a písničky z českých pohádek a filmů. V souvislosti se světelnou show je na pátek 30. 12. 2017 od 8 hodin naplánována instalace světelných LED zdrojů v oknech radnice, směřujících do náměstí T.G.Masaryka. Demontáž následně proběhne po ukončení ohňostroje, nejpozději v pondělí 1. 1. 2018 dopoledne. Osvětlení oken radnice bude součástí výsledného efektu světelné show.

„Bezpečnostní zóna bude stejná jako v loňském roce. Pracovníky dodavatele bude, ve spolupráci se strážníky městské policie, zajištěna organizace pohybu v zóně tak, aby nebyl vlastníkům a nájemníkům domů, které se budou v bezpečnostní zóně nacházet, znemožněn přístup do objektů. Omezeno však bude setrvávání v této zóně po dobu trvání ohňostroje,“ uvedl k bezpečnosti vedoucí Odboru správy a zabezpečení Magistrátu města Prostějova František Nevrtal.

V zóně č. 1 nebude možné od 10 do 22 hodin parkování vozidel na vyhrazených místech, omezen bude také průjezd komunikací v horní části „velké kuželny.“ Od 18 do 22 hodin pak bude zcela zakázán vjezd vozidel na náměstí T.G.Masaryka. 

Jaký bude letošní ohňostroj?

- délka 15 minut

- hudební motiv Z pohádky do pohádky – slavné melodie a písničky z českých pohádek a filmů pro děti (Páni kluci, Zlatovláska, Noc na Karlštejně, Tři veteráni, Tři bratři, Krakonoš a lyžníci, Panna a netvor, Tři oříšky pro popelku)

- použité efekty římské svíce, kompakty a kulové pumy + světelná show

- dodavatel ohňostroje společnost Pyro & Art, s.r.o., Olomouc

Od 19 hodin reprodukovaná hudba, od 20 hodin ohňostroj. (Zdroj MMPv)

 

 

Poslat nový komentář