Dýňová stezka odvahy a zručnosti již pátého října!

Dýňová stezka odvahy a zručnosti již pátého října!
ilustrační foto plakát

V loňském roce uspořádal Okrašlovací spolek města Prostějova se svými partnery ve Smetanových sadech v Prostějově již druhou Dýňovou stezku odvahy a zručnosti. Akce se uskuteční i letos, a to v pátek 5. října od 18:00 do 20:00 hodin.

"Ke spolupráci jsme si, stejně jako vloni, přizvali mateřské školy. Některé se přihlásily nově, některé se zapojily poprvé již před dvěma lety. Poděkování tedy patří mateřským školkám Aloise Krále, Hanačka, Partyzánská, Květná, Železného, Husovo nám., Žešov, Libušinka, Dvořákova, Šárka, St. Manharda, školce při Cyrilometodějském gymnáziu a samozřejmě RC Lodička. Dýně rozvezeme do mateřských školek pomocí jednoho ze sponzorů, Spolku koncesionářů taxi Prostějov, před akcí je vysbíráme a převezeme do Smetanových sadů," uvedla předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. Stejně jako v předešlých letech ozdobí stezku sto dýní. 

Pro děti bude připravena z vyřezaných osvětlených díní dobrodružná stezka a rovněž na ně čekají drobné odměny. Dýně, které si nebudou chtít ponechat mateřské školky na výzdobu, si budou účastníci moci odnést domů, aby krášlily třeba vchody jejich vlastních domovů. 

Akce se i letos koná pod záštitou Zdravého města Prostějov. (ber)

 

Poslat nový komentář