Jen díky štěstí nebude konec OP spojován s krvavou tragedií!

Jen díky štěstí nebude konec OP spojován s krvavou tragedií!
Foto ber

 

Při odstřelu  budov bývalého Oděvního podniku nebyla nouze o dramatické okamžiky. Řada lidí si odnášela suvenýry v podobě úlomků betonu, které dolétly až za hranice vyhrazeného koridoru. Některé ale byly tak veliké, že mohly způsobit i vážné zranění, či dokonce smrtelný úraz!
Dokládá to i fotografie a video, které na FB zveřejnil Lukáš L. Kus betonu, které kolem něj prolétl, ho zasáhl "jen" do  ruky. Jak je z videa patrno, pokud by úlomek směřoval jen trochu jiným směrem, mohlo dojít k tragedii. Ulomkem na památku se pyšní i dáma, která sledovala odstřel od estakády. "Kus cca 5 cm velký trefil do nohy pána, co stál vedle," ukázala trofej i na kameru televizního štábu. Přes nespornou profesionalitu střelmistra tedy přece jen k incidentům došlo. Naštěstí ale konec OP nebude spojován s krvavou tragedií. (ber) 

Komentáře

Když se kácí les, tak lítají třísky. Toto by si měl každý uvědomit, když se jde podívat na budovu, která se nebourá, ale odstřeluje.

První linie bezpečné zóny nikdy není bezpečná, ať už při odpalech nebo ohňostrojích.. rozumný člověk sám uváží, kam si stoupne

Dejte prosím někdo odkaz na výše zmiňovaná videa..díky

Vzhledem k tomu, ze odstrel byl na soukromem pozemku,tak mestu bylo uplne jedno nejake zabezpeceni...ovsem kdyz by to bylo tak,ze OP by patrilo mestu,pak by jste to ani z dalky nevideli! Nalejme si cisteho vina, jen hlupak se priblizi tak blizko k odstrelu.Nemeli tam co delat! A to i pres to, ze byla vymezena bezpecna vzdalenost. Lidsky rozum musi hovorit jasne a rict si:"no,tady je to dost nebezpene,pujdu dal..." . Sam jsem udalost sledoval, ale z bezpecne vzdalenosti, a ani prach me nezasahl, protoze je celkem jasne, odkud vitr val...

kde jsou ta videa??

Viděli jsme video a bylo to děsivé. Skutečně veliké štěstí!

Na tom videu je moje dcera s přítelem a fakt uhnula na poslední chvilku!Prýbezpečná zona...

Poslat nový komentář