Jeden pád z okna na Norské, druhý na Družstevní. Oba skončily smrtí

Jeden pád z okna na Norské, druhý na Družstevní. Oba skončily smrtí
ilustrační foto

 

Hned ke dvěma smutným událostem vyjížděli včera prostějovští záchranáři. V nočních hodinách to byla mladší žena, o pár hodin později starší muž. Oba zemřeli pravděpodobně na následky pádu z okna.

„V nočních hodinách jsme vyjížděli do Norské ulice, kde byla nalezena žena. Bohužel již nebylo koho resuscitovat,“ sdělil redakci ředitel prostějovské záchranky Radomír Gurka. O pár hodin později byli zdravotníci povoláni ke staršímu muži, který byl nalezen v Družstevní ulici. „Po příjezdu sanity muž ještě žil, zemřel ale bohužel po několika minutách,“ dodal Gurka.

Oba podle jeho slov zřejmě zemřeli po pádu z okna. Zda se jedná o sebevraždy či nešťastné náhody, nyní šetří policie. U obou zemřelých byla nařízena zdravotní pitva. Police ČR se vyjádřila v odpoledních hodinách pouze takto: "Mohu potvrdit, že tyto dva případy prověřujeme. Ale vzhledem k probíhajícímu prověřování a s ohledem na pozůstalé nebudeme v současné době sdělovat bližší podrobnosti", uvedl redakci František Kořínek z PČR Prostějov. (ber)

Poslat nový komentář