Kdo je výhercem poukazu na kompletní pedikúru v salonu Miroslavy Khýrové?

Kdo je výhercem poukazu na kompletní pedikúru v salonu Miroslavy Khýrové?
ilustrační foto

 

Říká se, že chodidla jsou vstupní branou ke všem orgánům v těle. Budeme-li je hýčkat, odmění se nám tělo celkovým pocitem svěžesti a krásy. Těší nás, že jste si s námi zasoutěžili o ošetření zdarma.

Upravené nehty dnes patří nejen ke každé ženě, ale i muži. „Stejně tak nohy by v letní obuvi nebo při sportu měly být hezky ošetřené, zbavené otlaků a ztvrdlé kůže nebo jiných nepříjemných neduhů. Nezapomínejte, že nás nohy nosí celý život a proto si péči zaslouží,“ říká pedikérka Miroslava Khýrová, která se pedikúře věnuje už více než pět let. Za tu dobu ošetřila tisíce prstů a stovky nohou. „Klasická pedikúra zahrnuje relaxační koupel a masáž nohou, peeling, ošetření plošek nohou skalpelem a celkovou péči o nehty,“ vypočítává odbornice. Podle jejích slov je stále vyžadovanější službou rovněž lakování a zdobení. „Není problém mít na nohou klasickou francouzskou manikůru. Za své nohy se nemusíte stydět, naopak je můžete všude ukazovat,“ dodává.

A kdo si užije péče odbronice? Který výherce obdrží poukaz na kompletní pedikúru v salonu Miroslavy Khýrové? Je to Bára Nováčková! Gratulujeme! (red)

Poslat nový komentář