Čtyři děti a padesátitisícový příjem. Romské rodině to nestačí

Čtyři děti a padesátitisícový příjem. Romské rodině to nestačí
ilustrační foto archiv PvNovinky

 

Soňa Horvátková vychovává čtyři děti. Ani jedno ale není její, tři patří její sestře, jedno zplodil bratr. Oba jsou nyní ve vězení. Teta za své svěřence a funkci pečovatelky dostává 51 tisíc měsíčně. Pořád je to ale málo. O kauze informoval Prostějovský večerník.

Soňa Horvátková je dcerou olašského krále, který zemřel v roce 2013. Do práce stejně jako její rodiče nikdy nechodila, využívajíce možnosti čerpat nejrůznější sociální dávky. Čtyři děti a s nimi padesátitisícovou “výplatu“ zdědila po své matce Jadwize, která zemřela loni. Přesto jí peníze nestačí. Mimo dětí živí i druha a platí exekuce.

„Dostávám 27 tisíc jako příspěvek na děti, 24 tisíc je odměna pro mě co by pečovatelku,“ sdělila Večerníku Horvátková s tím, že z její odměny seberou 14 tisíc exekutoři. Přesto není schopna, či spíše ochotna, platit pětitisícové nájemné za krizový byt patřící městu. Z  původního městského bytu v Jezdecké se rodina musela odstěhovat právě kvůli vysokým dávkám, které pobírá. Podle Domovní správy ho za deset let totálně zničila. Z bytu v Kostelecké bude rodina muset v polovině srpna odejít nejen kvůli neplacení nájmu, ale také kvůli chování už tak problémových dětí.

Na ulici ale zřejmě rodina Horvátkových nezůstane. Poté, co jí pomocnou ruku několikrát podalo město Prostějov, sáhla pro nové řešení a přehodila "svůj případ" na organizaci Dobrá rodina. (ber)

Komentáře

je to prasarna ..vyjebanej stat ..za komunistu by si to ty svine cerny nedovolily ..verbes zasrana .

Jednou jsem šel na úřad...zjišťovat, zda máme nárok na přídavky-hádejte, no jasně-neměl jsem, prej to "o fous" nevyšlo...No a při té příležitosti jsem se paní úřednice zeptal, na co mám nárok.A víte co mne odpověděla? Jenom se od plic zasmála a pravila "NA NIC"...Takže lidičky makat a makat, nic nepobírat, ať můžeme živit ty darmožrouty-pardon potřebné spoluobčany...toť vše.Jdu si aspoň uvařit kafe a odpočinout-dyť ráno mám budíček o půůůl patééé, a hybaj do práce :))))))))))))))))))

Udělat z nich granule pro psy, aspon jednou by byli uzitecni.. 

Je mi na blití z našeho zkurvenyho statu

kurvy černý.dostává na bydlení,na všechno a ještě jí to nestačí? já neplatit byt,tak jsem na ulici už dávno a bez nějaké náhrady.tyto svině,vyžírky dostanou novej byt a znova nebudou platit nic.doprdele kde jsme.udělá s tím už konečně někdo něco? a ještě ta vláda zkurvená jim dá peníze navíc.co je? my budem dělat jak idioti aby tady ty svině se měli ještě líp,než se mají ted? proč?

VYSTĚHOVAT DO ISLÁMU TAM JE TED DOST PRÁZDNÝCH DOMŮ DĚDA

Oni to nejsou jenom cigáni. Onehdy ležím na koupališti v Majetíně a poslouchám cizí rozhovor, jak jeden necigán radí svému kamarádovi jak na to, aby dostal příspěvek na bydlení tím, že uvede nepravdivé trvalé bydliště. Největší chybu dělá stát tím, že si tyto cigánské i necigánské podlidi živí a my jim daněmi na to přispíváme.  A nejen daněmi. I Eon počítá s neplatiči a kompenzuje si to od odstatních zákazníků.

Dokud se nezavede systémové opatření a někteří černí budou uvádět chybné údaje v rodných listech, nikdo tohle nezkončí. Chyba je hlavně v poslanecké sněmovně, cigáni už jen využívají systému protože oni v sobě nikdy něměli zakořeněnou chuť do práce, umějí hlavně krást, to jim jde nejlépe.

Záměrně v textu neuvádím pojem "rom", jelikož nechci diskriminovat jiné národností cigánské skupiny.

 

Člověk dneska dře a přemýšlí jak si dovolit jedno dítě ... a pak se dočte že taková lemra co nikdy nedělala vychovává 4 další lemry co už (dle článku) teď dělají bordel ... a navíc "nevychází" s 50 tisíci ... je mi z toho na blití ... K ničemu nejsou. Nic nevytváří. Nic po nich nezůstane, jen zničené byty, dluhy a další generace těch samých .... Co dostanou zničí a nechají se živit ostatními. Když si čtu tyhle články ... říkám si, že kdo jejich "specifický" způsob života obhajuje ... je obyčejný hlupák. 

Problémové děti do pasťáku, vyžírky k lopatě.

Poslat nový komentář