Zaměstnavatelé nabízejí práci!

Zaměstnavatelé nabízejí práci!
ilustrační foto mpsv.cz

Volná místa ve strojírenství, elektrotechnice, optice, potravinářství, stavebnictví, dopravě, zdravotnictví i obchodní sféře nabídnou zájemcům na Burze práce a vzdělání v Olomouci významní zaměstnavatelé z celého Olomouckého kraje. Akce proběhne v úterý 20. října 2015 v areálu Výstaviště Flora.

„Na burze se bude prezentovat více než čtyřicet perspektivních zaměstnavatelů z Olomouckého kraje, kteří už teď mohou nabídnout stovky volných pracovních míst. A nebudou chybět ani desítky středních a vysokých škol, jež představí své vzdělávací programy“ shrnuje ředitel Krajské pobočky ÚP ČR v Olomouci Jiří Šabata.
Organizátoři připravují i různé zajímavosti a zábavné doprovodné akce. „Podařilo se nám mimo jiné získat interaktivní exponáty a hlavolamy z muzea Pevnost poznání v Olomouci. Návštěvníkům také umožníme nahlédnout pod pokličku vědeckého bádání za účasti pracovníků vědeckých center Univerzity Palackého nebo si budou moci vyzkoušet svůj postřeh na laserové střelnici,“ uvádí ředitelka Krajské hospodářské komory Olomouckého kraje Jitka Janečková Moťková
Akce proběhne v úterý 20. října 2015 v areálu Výstaviště Flora (pavilon A) od 9.00 do 17.00 hod. (red)

Poslat nový komentář