Chcete dělat špiona? BIS hledá středo- i vysokoškoláky!

Chcete dělat špiona? BIS hledá středo- i vysokoškoláky!
ilustrační foto BIS.cz

Je mnoho zajímavých povolání, ale jen některé jsou zároveň posláním, dočtete se na stránce Bezpečnostní informační služby ČR (BIS). Chcete-li se stát špionem, máte možnost. BISka hledá vysoko- i středoškoláky.   

Aktuálně BIS hledá uchazeče s vysokoškolským vzděláním, kteří mají zájem pracovat v oblasti získávání a zpracování informací. Uplatnění najdou absolventi, stejně jako odborníci z rozličných oblastí (ekonomie, výpočetní technika, strojírenství, chemie ...) nebo jazykoví specialisté. U uchazečů vnímají i jejich preference po stránce stylu práce, zda raději pracují většinu času v kanceláři, nebo raději komunikují a pohybují se v terénu.

Aktuálně také BIS obsazuje pozice pro uchazeče se středoškolským vzděláním. Zde je široké uplatnění například pro ty, kteří preferují intenzivní a zajímavou práci v terénu. Také uchazeči znalí administrativy nebo manuálně zruční najdou uplatnění v naší nabídce profesí, od asistentských pozic, přes službu v ostraze a na recepci, až po ty, kteří zajišťují autopark, IT služby nebo údržbu objektů.

Základní předpoklady pro zaměstnání ve služebním poměru u BIS přesně formuluje § 13 zákona 361/2003 Sb. o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů.

„O práci se může ucházet občan České republiky, starší 18 let, bezúhonný, s negativním  lustračním osvědčením, fyzicky a duševně zdravý,“ upozorňuje BIS.

Bližší informace naleznete na https://www.bis.cz/zamestnani.html. (Zdroj BIS.cz)

Poslat nový komentář