Miminka z Mexika hledají českou zdravotní sestru!

Miminka z Mexika hledají českou zdravotní sestru!
Foto FB

Češku Andreu Brossmannovou de Alonso zavál osud do Mexika, kde nyní spolu se svým manželem žije. Před několika týdny se stala maminkou tří krásných dětí. Protože se jedná o nedonošená miminka, která trápí zdravotní problémy, hledá kvalifikovanou zdravotní dětskou sestru z České republiky. V Mexiku by s rodinou žila půl roku.

Jde o tři nedonošené děti, jedno potřebuje každý měsíc transfúzi, všechny odbornou péči. Andrea podstoupila nedávno dvě operace, přesto pracuje. Otec se vrací domů z práce pozdě večer. V Mexiku nemá rodinu ani jeden z nich, Andreini rodiče přijet nemohou, rodina jejího manžela žije ve Španělsku.

„Hledám zdravotní dětskou sestru, která má zkušenost s nedonošenými dětmi. Potřebuji pomoc s běžnými věcmi, jako je krmení, ale i odbornou pomoc v případě, že by došlo ke zdravotním komplikacím. Chci svým dětem být matkou na sto procent, některé věci ale sama nezvládnu,“píše Andrea. V současné době jí na přání dědečka dětí vypomáhají čtyři mexické sestry, ona je ale s jejich prací nespokojená. „Nedělají, co mají. Starala bych se sama, ale péči o tři jsou na mě moc,“ přiznává. Hledá proto zdravotní setru v České republice. Je totiž přesvědčena, že naše sestřičky svou práci umí a jsou spolehlivé.

„Sestra by u nás zůstala půl roku. Měla by hrazeno ubytování a jídlo, samozřejmostí jsou výlety s naší rodinou. Vydělala by si měsíčně 25-30 tisíc korun. Podmínkou je, aby uměla anglicky, nebo španělsky,“ dodává Andrea.

Pokud máte o práci zájem, kontaktujte Andreu Brossmannovou de Alonso na FB. (ber)

 

Poslat nový komentář