Neviděli jste Vaita? Hledá ho nešťastná majitelka

Neviděli jste Vaita? Hledá ho nešťastná majitelka
Foto majitel

Od 21. dubna hledá nešťastná majitelka rok a půl starého psa. Kříženec pitbulla s německým ovčákem slyší na jméno Vait a ztratil se v Kojetíně. Paradoxně prý utekl i strážníkům zdejší Městské policie a od té doby se po něm slehla zem. 

Pes utekl 21. dubna ze zahrady v Kojetíně. O den později byl nalezen a předán zdejší Městské policii. "Dva dny mi jeho nález zapírali, až na základě intervence paní, která Vaita našla a předala jim ho, mi bylo sděleno, že pes jim při transportu do záchytného kotce utekl," sdělila PvNovinkám smutná majitelka. Pro nalezení chlupatého kamaráda dělá všechno, objela útulky, rozvezla letáky, napsala do okolních obcí, ale o Vaitovi nemá žádné zprávy. 

"Moc prosím všechny, kdo by ho zahlédli, aby se ho pokusili zadržet nebo mne co nejrychleji kontaktovali. Pes je moc hodný, nikomu neublíží," dodala.

Veškeré informace můžete sdělit na tel. čísla 775094705 nebo730925809. (ber)

Komentáře

Tak hlavně je povinností majitele, aby si psa zajistil aby neutíkal co chvilka. Ať si majitelka sáhne do svědomí a o tom druhém psu co jí utekl a následně způsobil nehodu už nepíše

Bohužel - stává se městské policii - obecně, nemluvím o této konkrétní - že jim psi nějak podivně utíkají při převozu. Znám případ - veterinářka ošetřila psa, kterého přivezla městská policie, ošetřila ho zadarmo. Pak jela do dalšího města a téhož psa viděla u silnice sraženého nějakým autem a už mrtvého. Podle MP utekl. Veterinářka si spíše myslí, že nevěděli, co s ním, tak ho prostě vypustili...

Zlatíčko,snad se najdeš a budeš v pořádku ♥

Poslat nový komentář