Dejte hlas Vénovi! Postoupil do celostátního kola v nejPes 2017

Dejte hlas Vénovi! Postoupil do celostátního kola v nejPes 2017
ilustrační foto

O osudu pejska, kterého 14.února srazilo auto, PvNovinky informovaly. Řidič ujel, pejska se ale ujala slečna, která vše viděla. Venoušek skončil v útulku Ligy na ochranu zvířat v Olomouci a musel na operaci. Přihlásil se i jeho bývalý majitel Venouška alias Bona, ale už nechtěl. Bono teď soutěží o titul nejPes 2017. Podpořte ho!

„Tak popravdě, stalo se, co jsme absolutně nečekali. Véna postoupil do celostátního kola, které začalo 28.3.2017. Do celorepublikového kola navíc postoupili pouze dva "útulkáři",“ uvedla vedoucí olomouckého útulku Hana Dědochová, která Vendu do soutěže přihlásila. „Děkujeme všem, kteří mu poslali své hlasy, jak v prvním, tak v druhém kole a samozřejmě také těm, kteří se chystají jej podpořit i nadále. Nejdůležitější však stále zůstává nalézt Vénovi super domov!,“dodala Dědochová.

Je to psík maličký, velmi kontaktní, milý, milující společnost člověka. Operace se zdařila a Venoušek se znovu učí chodit na všechny čtyři nožky. Hledá domov, kde bude mít své místečko v kruhu rodiny, v teplém pelíšku, s tím, že nový páneček musí počítat s tím, že z psíka nebude mít žádného velkého sporťáka.

Pro Vendu můžete hlasovat na http://hobby.blesk.cz/sou…/nejpes/2017/profil/1689/vena-bono. (ber)

Poslat nový komentář