Druhý ročník PESTAURACE je tady. I s Voříškiádou!

Druhý ročník PESTAURACE je tady. I s Voříškiádou!
ilustrační foto archiv PvNovinky

 

Chcete  vyzkoušet něco nového a svému čtyřnohému příteli nabídnout lahůdky nejrozličnějších chutí? Pak si zajděte 29. srpna na cvičiště prostějovského Kynologického klubu. Mimo Pestaurace se tam ten sám den koná psí soutěž krásy – Prostějovská voříškiáda. Akce začínají v 8 hodin a potrvají do 17 hodin.

Pestaurace  v Prostějově již podruhé

Chodíte rádi do restaurací poznávat nové chutě a chtěli byste totéž dopřát svému psímu mazlíčkovi? Vezměte ho do Pestaurace, kde si může vybírat z řady laskomin od Dášenčina kuřátka po jehně Baskerville s rýží a jehněčím demi glace. Vše zdarma. „Pejsek si z menu může vybrat sám podle vůně, případně páníčkovi s volbou pomůže proškolený personál. Nabídka je velmi bohatá, a tak váš psík může ochutnat například dobroty obsahující jehněčí nebo králíka s rýží, lososa s bramborem, pět druhů mas či kuřecí,“ slibují organizátoři, Fitmin Pestaurace a Krmiva Komínek Mostkovice. Více informací naleznete na  http://www.pestaurace.cz/

Jak chutnalo psům na minulé Pestauraci v Prostějově se můžete podívat v následujícím odkazu:https://www.youtube.com/ watch?v=BGn9d3d42f8.

Voříškidáda 2015

Téhož dne s v prostorách cvičiště koná už druhý ročník Voříškiády. Je určena pro voříšky, psy bez PP i s PP. Soutěžit se bude hned v několika kategoriích, mimo jiné dítě a pes, nejlepší pár, nejmenší pes , největší pes či pes sympaťák.

Bližší informace včetně přihlášky naleznete na http://voriskiadapv.wbs.cz/. (ber)

Poslat nový komentář