WOOL PARTY. Pletařky se opět potkají v Prostějově!

WOOL PARTY. Pletařky se opět potkají v Prostějově!
ilustrační foto plakát

Pletete, háčkujete, zajímáte se o různé techniky tvoření? Pak je pro vás jako stvořená Wool party. V Prostějově se setkají pletařky z celé republiky 5. května 2018 již po deváté.

Díky celorepublikovému setkání milovnic příze, jehlic a háčků se Prostějov již před lety dostal do povědomí všech, pro které je tvoření výrobků z vlny nebo bavlny zábavou i relaxací. Akce se uskuteční 5. května v prostorách Národního domu v Prostějově.

Jako obvykle je připraven zajímavý program. „Představí se například Kateřina Kubešová - Raduha - je to deset let, co uplstila první kuličku. Stala se z ní celebrita a dnes je špičkou ve svém oboru. Učí zájemce plstění a dnes dokáže vyrobit od brože, kabelky, vestičky, kabátku i klobouky - a to opravdu nádherné! Mám velikou radost, že si udělá čas a přijede za námi z Prahy, aby nás seznámila s postupy a třeba nás i nadchla... Já jsem zamilovaná již dávno,“ říká organizátorka Petra Kotrysová.

„Za nadaci Dobré srdce přijede Andrea Hejná - vyrábí šité šperky a mimo kurzů pořádá srazy, aukce a hry. Především je hlavou nadace a my se letos rozhodly podpořit právě je. Budou mít připravený workshop, ze kterého si odnesete hotový výrobek, počítejte se symbolickým příspěvkem 50,- na materiál, který vám lektorky poskytnou a know-how, který vám věnují,“ dodává.

Těšit se budete moci i z výrobků Vanezy, která se posledních pár let zamilovala do paličkování. Budete mít možnost si paličky vyzkoušet a nechat se nadchnout pavoučí krásou.

Na dalších překvapeních Petra Kotrysová stále pracuje.

Chcete-li se zúčastnit i vy a nevíte, kde koupit vstupenku, případně se poptat, co je na programu? Kliknete na www.e-pleteni.cz nebo si zajděte do Švadlenky na ulici Rejskova 1 Prostějov. (ber)

 

Poslat nový komentář