Petra miluje Pink a sportovce. A možná ji u nás provdáme!

Petra miluje Pink a sportovce. A možná ji u nás provdáme!
Foto ber

Tenistka Petra Kvitová sice pochází z Bílovce, Prostějov již ovšem několik let považuje za svůj domov. Usměvavé a nesmírně milé dívce jsme položili několik osobních otázek. A hádejte co, možná jí v Prostějově najdeme i ženicha!

Petro, napřed trochu tenisově. V utkání o třetí místo jste ovládla bitvu s Madison Keysovou z USA a v Riu de Janeiro vybojovala bronzovou medaili. Je to pro Vás úspěch, nebo jste čekala víc?

 Tak první bylo samozřejmě zklamání, brala bych lepší umístění. Na druhou stranu, dnes to beru jako úspěch. Medaile z olympijských her jí bezesporu je.

Stačila jste se vůbec v Riu na některé sporty podívat?

Ano, byla jsem na plavání a atletice, jinak se naše zápasy kryly s většinou zajímavých sportů. Takže jsem viděla Bolta. Tedy viděla, proběhl kolem (smích).

Co Vás čeká teď. Dovolená nebo tenis?

Dovolená určitě ne, v Prostějově jsem jen na tři dny, z nichž jeden věnuji radnici (smích). Pak už mě čeká Asie, další turnaje.

A z jiného soudku. Co ráda jíte, vaříte?

Mám moc ráda svíčkovou, ale tu si kvůli tréninku moc často nedávám. A jinak mám ráda třeba sushi. A nevařím, vaření mne vůbec nebaví.

A co ráda čtete, tedy pokud máte čas?

Moc nečtu, to je pravda. Ale naposledy jsem přečetla knížku Robin S. Sharma Mnich, který prodal své ferrari. A vřele doporučuji, je to úžasné čtení.

Jakou hudbu posloucháte?

Mám ráda hudbu jako takovou, mezi mé oblíbence patři třeba Pink.

A poslední otázka, jací se Vám líbí muži?

Přiznám se, že vždycky jsem se dívala na sportovce. V Riu nebyl nikdo, kdo by mne zaujal, ale vzhledem k mé výšce (182 cm), by se ke mně hodil třeba nějaký basketbalista.

Pozn. redakce: Není bez zajímavosti, že takového ženicha vlastní první žena prostějovské radnice Alena Rašková. Jeden z jejich synů měří 196 cm, je basketbalista a ještě k tomu – rád a dobře vaří! Tak třeba Petru vdáme….

 

Přejeme hodně úspěchů! (ber)

 

Poslat nový komentář