Pomozte zaplatit dluhy, vyzývají sestry Petry Sedlářové

Pomozte zaplatit dluhy, vyzývají sestry Petry Sedlářové
ilustrační foto internet

 

Petra Sedlářová, majitelka jedné z prostějovských realitek, odešla před dvěma týdny z domova a nedala o sobě zprávu. Pátrala po ní nejen rodina, ale i policie. Mladá žena se nakonec přihlásila sama a dnes je živá a zdravá u svých blízkých. Její příběh tím ale nekončí.

Třicetičtyřletá žena se podle svých slov stala obětí podvodníka a dluží obrovskou sumu. Právě bezvýchodnost celé situace a snaha ochránit nejbližší ji donutila k útěku. Jednu dobu zvažovala i dobrovolný odchod ze života. Podrobné vyjádření zaslala i médiím.

Rodina je jí stále oporou a tak její sestry vyhlásily sbírku, jejíž znění se nyní šíří po facebooku. „Všem skvělým lidem a těm, kterým není lhostejný osud ženy, která byla celý život poctivá a důvěřivá a za svoji dobrotu nyní draze zaplatí. Asi již tušíte, že jde o Peťku Sedlářovou. Velmi hloupě naletěla podvodníkovi, nyní ji hrozí vězení a její rodina může přijít o střechu nad hlavou. Jde o astronomickou sumu a proto prosíme každého, kdo by mohl přispět jakoukoli částkou, klidně i stokorunou. Věřte, že každá koruna bude přínosem. Všem předem děkujeme. Sestry Eva a Kristýna,“ dočtete se ve výzvě.   

Podle dostupných informací dluží Petra Sedlářová dvacet milionů korun. (ber)

Komentáře

Vznik živnostenského oprávnění 7.3.2012 viz ARES, 1.9.2014 dluh 20 mio Kč. Trochu rychlý výdělek že?

Pokud  20 milionů poctivě vydělala a půjčila podvodníkovi, je to smutné a měla by podat trestní oznámení,

pokud ale použila peníze klientů své realitní kanceláře, potom musí nést důsledky svého jednání sama.

 

no comment... lol

 

A víte, že jsou i lidé, kterým dotyčná paní dluží? Víte, že svým nezodpovědným a neprofesionálním přístupem jako realitní makléřka mnohé poškodila? Všichni musíme nést odpovědnost za své činy a s nimi si neseme i jejich následky...

V dnešní době má dluhy kde kdo. Moje matka po rozvodu taky neměla ani korunu a pomalu ani kde bydlet. Šla do podnájmu a na to si taky musela půjčit. A chceme snad po někom peníze? Do teď nemáme vše splaceno, ale pereme se s tím a neokrádáme jiné. Je mi jí líto, ale to, že neletěla je podvodníkům je lež. Sama je podvodník a okradála jiné lidi. Každý svého štěstí strůjcem.

To je vtip? Každý druhý člověk žije v dnešní době na dluh at uz je jakkoliv velký. Problém je v tom , že to lidé nedávají do novin. To by se jinak musela dělat sbírka každou hodinu naněkoho. Je to sice neprijemna situace pro každého, ale bohužel lidé mají mnohdy problém platit svoje dluhy, proč by proboha měli ještě za hloupost někoho jiného?!!

Tak se dluhy neřeší.Sestřičky.Každý si na to udělá svůj názor.Má postavený nový dům a ostatní ji ho zaplatí,jinak dobrý ???

Plno lidí končí na ulici - je to pro každého.Nebo znáte vyjímky ???

A taky pracovali od rána do večera.

za to že dluží peníze do vězení nepůjde?Jenže ona udělala podvod a okradla lidi a ty teď nemají ani peníze a a ni dům.Co mají říkat oni?Pochybuji,že něco vybere a že jí někdo něco pošle

 

Ty má svatá prostoto,to myslíte vážně ? Tímhle jí sestřičky opravdu pomohly !

za to, že dluží peníze, do vězení nepůjde

lol

Poslat nový komentář