Plumlovman letos nebude! Má ovšem náhradu!

Plumlovman letos nebude! Má ovšem náhradu!
ilustrační foto
Další fotky: 
Plumlovman letos nebude! Má ovšem náhradu!

Pokud se těšíte na oblíbený duatlon či triatlon s názvem Plumlovman, těšení si nechte na příští rok. Letos se totiž nekoná. Nahradí ho ovšem neoficiální soutěž Plumlovman na zkoušku. Už v srpnu.

"Ačkoliv mě to velice mrzí, tak letošní ročník nelze uskutečnit, jak z technických tak i osobních důvodů. V příštím roce se ale Plumlovman vrátí v plné síle. Pro ročník 2018 mám velké plány. Chci rozšířit počet disciplín, ve kterých se bude závodit, a zejména se soustředit na zajištění čipové časomíry a tím zvýšit technickou úroveň závodů. Každého, kdo by rád přiložil ruku k dílu, a nebo má nějaký nápad, rád vyslechnu," vzkazuje pořadatel David Vidrman. 

Před několika dny ale změnil názor. "Přišlo rozhodnutí uspořádat v jednom z původně plánovaných termínů alespoň akci, při které si může každý triatlon absolvovat na zkoušku, na vlastní nebezpečí, bez nákladů, ale doufáme, že se spoustou zážitků. Trať bude zaznačená jako obvykle při závodě, avšak bez občerstvení, cyklistického depa atd. Po absolvování trasy počítáme s diskuzí, která, jak doufáme, pomůže vylepšit příští závody," dodal Vidrman.

Startuje se 12. srpna v 9 hodin. (ber)

Poslat nový komentář