Betonová zeď na Plumlovské je povolena, majitel si může postavit, co chce

Betonová zeď na Plumlovské je povolena, majitel si může postavit, co chce
Foto ber

V Plumlovské ulici v Prostějově naproti prodejny Albert vyrostla velmi vysoká betonová zeď. I když je trnem v oku kolemjedoucím, její stavba je povolena.

„Je to až neuvěřitelné, že něco tak ohyzdného bylo u této frekventované komunikace někým povoleno. Prosím o sdělení, o jakou stavbu se jedná, kdo ji projektoval, povolil a kdo je investorem,“ ptá se na webu Prostějova jeden z obyvatel.
„Jde o soukromou stavbu, která je povolena Stavebním úřadem Prostějov,“ odpověděla mluvčí magistrátu Jana Gáborová.
Podle informací redakce je stavba zcela legální. Obklopuje ji totiž dvoumetrový drátěný plot.“Zákon je dodržen, na pozemku si majitel může postavit, co chce,“ sdělil PvNovinkám zdroj z radnice. (ber)

Komentáře

Postavit si kde chci co chci by byt mozne nemelo. Kazda stavba na uzemi mesta/obce by mela podlehat nejakemu urbanistickemu zameru a vyrazne nenarusovat okolni zastavbu.
Todle je typicky priklad, kdy si ten co ma prachy na podplaceni, muze postavit co chce a to zcela legalne.

Ostatne kazdemu podle jeho zasluh - ten chudak, co v tom bude bydlet, se uz dopredu odsoudil, doufam ze aspon na dozivoti, pokud mu to driv nedojde :)

Náš stavební úřad povolí cokoliv kdekoliv.

vypadá to na domácí věznici, je to hnus velebnosti...........

No hlavne aby tam nebyli uprchlici.

Nevím na co všichni nadáváte. Kdyby to byl Váš pozemek, taky by jste nechtěli, aby Vám ostatní kecali do toho co si tam postavit a co ne. Takže trochu přemýšlejte než napíšete nějakou blbost a než začnete nadávat. Osobně si myslím, že jsou mnohem horší věci než nějaká zeď. Být to můj pozemek a kdybych si tam měl postavit např. rodinný dům, udělal bych to stejně. Zaprvé kvůli hluku zadrué, právě kvůli čumilům a závistivcům jako jste Vy všichni, kteří tu nadáváte. Nechovejte se jako typičtí Češi, kteří jen závidí, a když něco nemůžou mít, tak hned začnou nadávat, pomlouvat apod.

ja se radsi necham prekvapit.... vypada to ted sice silene, ale treba vysledek bude pozitivni....kazdopadne az tu kafrate jak chcete stejne se to uvidi az casem

Je to horší jak to bylo na hranicích.Je to přivítání turistů do Prostějova.To snad není ani pravda.

Pak muze stavebni urad nekoho buzerovat za natrenou fasadu a podobny blbosti!!!

Tomáš Pour si tam staví rodinný dům. Celkem ho lituji takhle za betonovou zdí bych nechtěl žít, ale chápu asi kvůli bezpečnosti + mu tam nikdo nebude čumět.

VÍM VELICE DOBŘE O CO JDE CO TAM BUDE STAVĚT PAN MOMENTÁLNÍ MAJITEL TAK TO SE MÚ٧ŽEME JENOM TĚŠIT PRÝ TO BUDE VĚZNICE TAK TOL UŽ SEV TADY Z TOHO MŮŽEME VŠECI AKJOPRÁT POSRAT

Poslat nový komentář