Víkendové nebe bude zatažené

Víkendové nebe bude zatažené
ilustrační foto slunecno.cz

Počasí o víkendu bude stejné, jako dosud, tvrdí rosničkám. Přes den se teploty budou pohybovat mezi třemi a deseti stupni, čekat můžeme občasné srážky. Příští týden se ale nebe vyjasní a průměrná teplota lehce stoupne.

Ve čtvrtek bude zataženo, nejvyšší teploty budou šest až deset stupňů Celsia. V noci na pátek bude zataženo až oblačno, na Moravu přijde od severovýchodu místy déšť. Nejnižší teploty se budou pohybovat na Moravě a ve Slezsku mezi pěti a jedním stupněm.

V pátek přes den bude zataženo až oblačno, od východu přijde místy déšť. Nejvyšší teploty dosáhnou tří až sedmi stupňů, na jihovýchodě až devíti.

Sobota bude zatažená až oblačná, místy s deštěm. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi pěti a jedním stupněm. Přes den se oteplí na čtyři až osm stupňů.

Na neděli předpovídají meteorologové zataženo až oblačno, místy déšť. K večeru budou srážky ustávat a oblačnosti bude ubývat. V noci se budou teploty pohybovat mezi čtyřmi stupni a nulou, nejvyšší denní teploty budou mezi čtyřmi a osmi stupni. (Zdroj ČHMÚ)

Poslat nový komentář