Máte poslední možnost nominovat do soutěže EY Podnikatel roku 2015 Olomouckého kraje!

Máte poslední možnost nominovat do soutěže EY Podnikatel roku 2015 Olomouckého kraje!
ilustrační foto ey.com

Nepropásněte poslední možnost nominovat podnikatele, kterého si vážíte, do soutěže EY Podnikatel roku 2015 Olomouckého kraje. Uzávěrka nominací do soutěže je totiž již tuto sobotu 31. října 2015.

Do soutěže EY Podnikatel roku může být nominován podnikatel – fyzická osoba, vlastník nebo spoluvlastník obchodní společnosti, který má rozhodující vliv na její řízení a který aktivně působí v jejím vedení. Daná společnost musí existovat nejméně dva roky a mít alespoň osm stálých zaměstnanců. Představme společně poctivé podnikatele, o nichž by se svět měl dozvědět. Nominovat podnikatele do soutěže může kdokoliv nejlépe prostřednictvím nominačního formuláře na odkaze: https://podnikatelroku.cz/nomination/new
Soutěž je rovněž příležitostí pro podnikatelské talenty, které soutěží v kategorii EY Začínající podnikatel roku. Na tuto kategorii se nevztahuje podmínka osmi zaměstnanců. Další kategorií je EY Technologický podnikatel roku, který je určen pro inovátory v oblasti technologií. Letos již podesáté vyhlašuje EY také soutěž EY Společensky prospěšný podnikatel roku (dříve Sociálně prospěšný podnikatel roku). Přihlásit se mohou podnikatelé podnikající (k 31. prosinci 2014) alespoň 2 roky, kteří v praxi aplikují zásady podnikání tak, aby dosáhli řešení společenských problémů. (red)

Komentáře

To ještě není trestné sem dávat fotku zkorumpovaného hejtmana?

Poslat nový komentář