Hlídejte si nákupy. Cikánská finta číslo dvě?

Hlídejte si nákupy. Cikánská finta číslo dvě?
ilustrační foto internet

 

S dalším upozorněním na možné řádění cikánských obyvatel se na nás obrátila čtenářka Andrea B. z Prostějova. I její zkušenost se váže k obchodnímu domu. Nebyla ale obviněna z přejetí dítěte, naopak musela vysvětlovat, že vozík se zaplaceným nákupem je její.

„Byla jsem v obchodním domě, kde jsem zakoupila zboží zhruba za dva a půl tisíce. Šla jsem si ještě koupit něco do trafiky a vozík odstavila na kraj prodejny, abych ho měla na dohled. Najednou se otočím a vozík nikde. Vyběhla jsem ven a a vidím cikánku středního věku, jak si s ním štráduje ven z obchodu. Okamžitě jsem se za ní rozběhla,“popsala začátek příběhu. Ženu doběhla před prodejnou a okamžitě se začaly handrkovat. „Skončilo to velkým křikem, cikánce přiběhly na pomoc další dvě ženské a vřískaly jak o život, že je chci okrást.  Já se samozřejmě nedala a ječela jsem také. Nakonec vyběhla ochranka, ty dvě „nové“ utekly a mě s tou, co vozík vzala, vzali do kanceláře. Myslela jsem si, že to bude hračka, prokázat, že nákup je můj. Jenže jsem lístek neměla, nechala jsem ho u kasy, což cikánka evidentně věděla a tvrdila totéž. Naštěstí jsem neplatila hotově, ale kartou, takže to po nějaké době dohledali,“ dodala Andrea.

Ani ona se na policii neobrátila. „Nemělo by to cenu, protože ona ve chvíli, kdy se ukázalo, že nákup je skutečně můj, začala tvrdit, že se prostě spletla a vozík odvezla náhodou. Co si myslíte, že by se stalo. Já bych tvrdla na policii a stálo by mě to čas a nervy a ji by stejně nikdo nepostihl, protože v podstatě se nic nestalo,“ vysvětlila. I ona proto varuje všechny nakupující alespoň prostřednictvím PvNovinek. (ber)

Komentáře

Ještě že už nebydlím v Prostějově, bych tu černou zlodějku na místě podříznul jako prase. Krást se to nestydí a když je chytí přímo při činu tak si vyřvou diskriminace a ještě obviňujou okradeného. Fakt škoda slov, cigáni nejsou všichni hajzlové, ale právě takovéhle případy ukazují pravou podstatu jejich chování a povahy. Už někdy někdo okradnul cigána?

Poslat nový komentář