Odstřihli mu elektřinu, zatopil svíčkou, nese se Vrahovicemi

Odstřihli mu elektřinu, zatopil svíčkou, nese se Vrahovicemi
ilustrační foto internet

 

Včera jsme psali obsáhle o dvou požárech, které postihly místní část Vrahovice. Jednou se jednalo o požár půdních prostor rodinného domku na ulici Kyjevská v Prostějově, podruhé se během pár hodin rozhořelo v bytě rodinného domu na ulici Prešovská.

Právě kolem druhého případu se vyrojilo spoustu nejasností. Na FB Prostějovských novinek jedna osoba popsala situaci takto: "Ten druhý požár byl psycho. Jako první tam byli dobrovolní hasiči z Vrahovic. Dojeli k objektu, dole uz stál borec, celý černý od sazí a říká: tak jsem si trochu zatopil. Potom přijela policie a odvezla plno marihuany". S dotazem, zda je na této povídačce něco pravdy jsme se obrátili na mluvčí HZS Olomouckého kraje. Ta nám odpověděla následující: "Tato informace nespadá do kompetencí HZS Olomouckého kraje. S tímto dotazem se prosím obraťte na tiskovou mluvčí Policie ČR". Mluvčí Policie Olomouckého kraje odpověděla takto: Oznámení o požáru jsme přijali, pravděpodobně se, dle vyjádření vyšetřovatele HZS, jedná o nedbalost. Příčinami a okolnostmi požáru se zabýváme".

Vrahovicemi se nese, že podle údajných slov postiženého nešla elektřina z důvodu nezaplacené faktury a tedy si zapálil svíčku. Zda v bytě byly či nebyly přítomny drogy, ukáže čas. (red)

Komentáře

Pán byl prý ,,kuchař'' a doma vařil pro zákazníky. Včera se o jeho dovednostech přijeli přesvědčit i kolegové z Brna.

Poslat nový komentář