Na hráz se stále nesmí!

Na hráz se stále nesmí!
Foto David Ř.

 

Včera jsme zveřejnili fotografii týkající se zábradlí na Plumlovské přehradě. Zaslal nám ji spolu s komentářem jeden z našich čtenářů. S dotazem, jak to s instalací zábradlí na koruně hráze vypadá, jsme se obrátili, jak jsme slíbili, na mluvčí Povodí Moravy Gabrielu Tomíčkovou. Dnes přinášíme její vyjádření, které mimo jiné obsahuje vzkaz všem návštěvníkům přehrady. Vstup na hráz je stále zakázán!

„Na jednotlivou fotku detailu se nedá reagovat. Nelze určit, v jaké fázi montáže zábradlí byla pořízena a zda uvedená zdánlivá nerovnost už nebyla odstraněna. Navíc je potřeba brát v úvahu, že materiál bude za různých teplot pracovat a jednotlivé díly tedy nemohou doléhat na těsno, ale potřebují tzv. dilatační pole. Stavba jako taková je ve zkušebním provozu a pokud na nějaké nedostatky narazíme, budeme je reklamovat u dodavatele,“ sdělila redakci mluvčí.

Zároveň přidala i upozornění: “ K fotografii samotné – na korunu hráze Plumlovské přehrady je stále vstup zakázán, fotograf tedy úmyslně vniknul do uzavřeného objektu ze zákazem vstupu.“ Takže milí smímkůchtiví, dávejte pozor, aby se vám fotografie neprodražila o pokutu. (red)

Komentáře

protoze vlada cernoska a jury vede nase mesto rychlejsim spadem do sracek to 10 let bude vetsina populace mesta v totalnich srackach jelikoz pervitinova mafie techto dvou prostejov znici

Myslím, že  to spousta lidí neřešila. I když byla stavba obehnána plotem, tak si ho prostě odsunuli. No je to tak asi jak s tou stezkou na Hloučeli. To mi opravdu povězte, kam mají lidí chodit venčit psy, když se chtějí vyhnout ruchu města a hlavně silnicím s nervózními řidiči. Proč tedy aspoň ve dny, kdy se na stavbě nepracuje a není zjevně nebezpečná, neumožnit lidem vstup/průchod? Každopádně, zatím v pvnovinkách.cz nepadla jediná zmínka o stavbě na Hloučeli, či se pletu? Tak ať se tam některý váš pisálek zajde podívat :)

Poslat nový komentář