Prezidentské volby se blíží. Koho bude volit Petr Kapounek?

Prezidentské volby se blíží. Koho bude volit Petr Kapounek?
ilustrační foto wiki.pirati.cz

Jelikož se blíží prezidentské volby, jejichž první kolo začíná již tento pátek 12. ledna, obracíme se nyní každý den na někoho ze známých obyvatel města, zda uveřejní svůj názor na volbu prezidenta. Nejdříve jsme jako první oslovili ředitelkou Městského divadla Prostějov Janou Maršálkovou, následně jsme se obrátili na jednoho ze zakladatelů a správců největší prostějovské facebookové skupiny Jonáše Prosera, představili jsme názor náměstkyně prostějovské primátorky Ivany Hemerkové, dalším v pořadí byl prostějovský živnostník, ve volném čase blogger, který založil facebookovou stránku Jebal na kole, David Píchal. Nyní vás seznámíme s názorem prostějovského zastupitele, člena Pirátské strany Petra Kapounka.

"V prezidentských volbách mám dva favority, ale zřejmě se rozhodnu pro silnějšího z nich. Považuji za důležité, aby v příštích pěti letech měla Česká republika prezidenta s vizí, který dokáže reprezentovat, uklidňovat a má úctu k ústavě. Miloš Zeman toto nesplňuje, pouze prodává lidem iluzi, že mají zastání. Pro lidi přitom nikdy nic neudělal. Česká republika nemá prezidentský systém a úkolem prezenta není vládnout, ale reprezentovat naši zemi", reagoval na náš dotaz Petr Kapounek. (red)

Komentáře

Vážený pan zastupitel Kapounek - jeden z nejvíce destruktivních opozičních politiků, kterému vadí i úspěchy pro město, které dosáhla koalice....

Poslat nový komentář