Přikrylovo náměstí se uzavře až v polovině července

Přikrylovo náměstí se uzavře až v polovině července
ilustrační foto MMP

 

Vzhledem k tomu, že celková uzavírka Přikrylova náměstí v souvislosti s budováním okružní křižovatky začne s největší pravděpodobností až 15.7.2015, rozhodla společnost FTL, že s objízdnými trasami začne později.

Původně mělo být náměstí uzavřeno 1. července, počátek stavby rondelu ale upřesní až rozhodnutí o uzavírce, které vydá odbor dopravy. „Objízdné trasy a zrušení některých zastávek po dobu výstavby rondelu zůstávají v platnosti,“ upozorňuje magistrát.

Objízdné trasy naleznete na webu města: http://www.mestopv.cz/cz/aktuality/rotator/vizualizace-prikrylovo-namesti.html  (red)

Komentáře

P oliticky tlačená stavba, která s největší pravděpodobností zuhorší dopravní situaci na uvedeném místě a naprosto vyhozené peníze oknem. Stačilo pouze seřídit semafory na křižovatce a přidat jednu indukční smyčku. Navíc uprostřed křižovatky se má objevit umělecké dílo, nasvětlený tenisový míč.

Politicky tlačená stavba, která pravděpodobně zhorší celou dopravní situaci na Přikrylově náměstí. Navíc uprostřed křižovatky se má umístit tzv. umělecké dílo, nasvětlený tenisový míč.

Poslat nový komentář