Na sjezdu R46 Prostějov- střed silničáři plánují velké úpravy

Na sjezdu R46 Prostějov- střed silničáři plánují velké úpravy
ilustrační foto

 

Mimoúrovňová křižovatka bude přestavěna do normového stavu na směrově rozdělenou čtyřpruhovou silnici. Stavba řeší vybudování připojovacího a odbočovacích pruhů, které nebyly při výstavbě R46 zřízeny.

„Na nájezdu Prostějov - Brno na MÚK Prostějov střed na R46 bude vybudován připojovací pruh, na sjezdu Brno - Prostějov 2 na MÚK Prostějov střed na R46 bude vybudován odbočovací pruh, na sjezdu Olomouc - Prostějov na MÚK Prostějov střed na R46 bude vybudován odbočovací pruh,“ dočtete se na úřední desce města.

"Ředitelství silnic a dálnic intenzivně připravuje modernizaci všech mimoúrovňových křižovatek na rychlostní komunikaci R46. AKtuálně probíhá rekonstrukce křižovatky u Brodku u Prostějova, která bude dokončena v říjnu 2015. S velkou pravděpodobností v příštím roce zahájíme přestavbu další křižovatky Prostějov - Žešov.", sdělil Prostějovským novinkám ředitel Správy Olomouc ŘSD Martin Smolka.

Další informace naleznete na http://ude.prostejov.eu/UDE01/Dokument.aspx?file=S00A0B0VG1OR&pc=0&filepri=S00A0B0VG1OR (red)

Poslat nový komentář