Josef Augustin podal rezignaci z Rady města Prostějova

Josef Augustin podal rezignaci z Rady města Prostějova
ilustrační foto MMP
Dnešní jednání Zastupitelstva města Prostějova mělo být labutí písní radního za KSČM Josefa Augustina, kterého Rada města Prostějova zprostila všech funkcí, které pro město zastával, a která navrhovala, aby zastupitelstvo radního odvolalo na svém jednání. Augustin doručil v průběhu pondělního dopoledne primátorce Aleně Raškové rezignační dopis.

Augustinův nástupce v Radě města Prostějova jen tak záhy do křesla v obřadní síni města nezasedne. "Dovolit můžeme v prosinci. Na Hané je zvykem, že jednáme s rozmyslem," uvedla Rašková poté, co neprošlo hlasování navržené Františkem Filoušem. Mandátu zastupitele za KSČM se ale Augustin nevzdal. (ber)

Komentáře

A kdy rezignuje ten čurák Baláš ??? Který si z radnice udělal rodinný podnik !

Nejlepší je stejně nápad dr. Raškové, aby si radní zahráli hru "Jeden musí z kola ven!" Tím by se snížil počet radních na 9,což je úměrné počtu zastupitelů (35), a hlavně úměrné spíše menšímu městu, jakým nepochybně Prostějov je. Úspora na odměnách pro tyto dva zrušené radní je v řádu statisíců korun. Neuvolnění radní jsou tam stejně "do počtu" a jen jako kulisa "demokracie".

Poslat nový komentář