Rádio Haná nabízí volná pracovní místa!

Rádio Haná nabízí volná pracovní místa!
ilustrační foto logo

Rádio Haná zanedlouho oslaví své 25. narozeniny. Za téměř čtvrtstoletí si na olomouckém mediálním trhu vydobylo své neochvějné postavení v řadách posluchačů a obchodních partnerů. Rovněž je jedním z tvůrců kulturního programu v Olomouci a okolí. Do svých řad teď hledají nového obchodního zástupce a obchodní asistentku.

Mediální konzultant

Pokud chcete pracovat pro Rádio Haná jako mediální konzultant, budete vyhledávat a kontaktovat nové zákazníky, komunikovat a pečovat o ty stávající. Budete pro ně připravovat reklamní kampaně, a to jak jejich kreativní část, tak i tu administrativní. Jako mediální konzultant byste měli mít především obchodní talent, s kterým jde ruku v ruce komunikativnost, samostatnost a aktivita. Příjemný vzhled a vystupování je při této práci samozřejmostí. Na uživatelské úrovni byste taky měli zvládat práci na počítači. Práce je vhodná i pro absolventy, a to nejméně s ukončenou střední školou. A pokud vlastníte řidičský průkaz skupiny B, jen dobře pro vás. Jasně, všechny zajímá, co za to. Jedná se o práci na hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou s motivujícím finančním ohodnocením, které se skládá z pevné mzdy a provize z obchodů. Příjít si můžete tak na 19 až 50 tisíc korun. K tomu dostanete pravidelná školení a jazykové vzdělání a také například služební automobil s možností pro soukromé využití. Pracovat budete v centru Olomouce od osmi ráno do páté odpoledne. Pokud máte o práci zájem, pošlete strukturovaný životopis s fotografií a motivační dopis na adresu: info@radiohana.cz. Uzávěrka přihlášek do 31.1.2018. 

Obchodní asistentka 

Na pozici obchodní asistentky požaduje Rádio Haná alespoň středoškolské vzdělání, kdo má vysokou školu, jen lépe. Na tuto pozici je nutná nadprůměrná znalost práce na počítači a dobré organizační schopnosti. Obchodní asistent by měl být komunikativní, samostatný a také velmi pečlivý. V případě, že se na pozici dostanete, budete pracovat od osmé do sedmnácté hodiny, budete poskytovat podporu obchodnímu týmu, komunikovat se zákazníky a připravovat obchodní nabídky. Rádio Haná nabízí práci na hlavní pracovní poměr, příjemné pracovní prostředí, hrubou mzdu 18 - 20 tisíc korun, práci v kanceláři v centru města, bohaté zaměstnanecké výhody a pravidelná školení. Společnost nabízí hlavní pracovní poměr příjemné pracovní prostředí hrubá mzda 18 – 20tis. místo výkonu Olomouc zaměstnanecké výhody pravidelná školení Strukturovaný životopis s fotkou a motivační dopis pošlete na emailovou adresu info@radiohana.cz. Více informací o Rádiu Haná a nabízených pozicích najdete nawww.radiohana.cz. (Zdroj radiohana.cz)

 

Poslat nový komentář