Sobotní restaurant day nabídne i pokrmy bez lepku, vajíček, mléka či chemické konzervace

Sobotní restaurant day nabídne i pokrmy bez lepku, vajíček, mléka či chemické konzervace
ilustrační foto plakát

Již za týden se bude v Prostějově opět po třech měsících konat Restaurant Day. Svátek vaření, smažení či pečení se uskuteční opět na zahrádce Národního domu. Kromě zavedených dobrot tipu grilovaná chobotnice či na místě připravená paella na vás čekají novoty.

"Těšit se můžete též na vynikající nakládané sýry, ale i pečenou cuketu, cuketové muffiny, tiramisu a ovocné dortíky. Nově se na nás obrátili partneři, kteří by si v Prostějově chtěli otevřít novou restauraci, kde by se mohli najíst lidé s alergiemi nebo specifickými stravovacíci potřebami. Budeme nabízet chutná různá jídla bez lepku, bez vajíček, bez mléka, bez cukru, bez chemické konzervace. Druhou novinkou bude rizoto či cupcakes z dýně", jistě se máme na co těšit, uvedla jedna z pořadatelek Markéta Valentová z Marky anglického bazárku. (red)

Poslat nový komentář