OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!

OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
foto Pvnovinky.cz
Další fotky: 
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!
OBRAZEM: Restaurant Day v plném proudu!

Úderem jedenácté hodiny se otevřela brána do zahrádky Národního domu. Gurmáni se mají na co těšit!

"Vybrat si můžete domácí zelňačku z kotlíku, domácí játrovku, škvarkovou pomazánku, zcela jistě zaujme mexická kuchyně, ratatouille, zelné placky, pirohy, tvarůžkové trubičky, mascarpone. K mání jsou pstruzi z Čertových rybníků, sushi, paella, domácí buchty, ale též pikatní zeleninová směs, nakládané sýry, aspikové misky, guacamole, čokoládové či ovocné dorty, tiramisu, povidlové koláče, bábovky, povidlové buchty, šlehačkové zákusky, roláda Balcanico, pralinky, kváskový chléb, rillettes," vypočítaly organizátorky Markéta Valentová, Martina Šponarová a Milada Sokolová. Podle slov Milady Sokolové, předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova, nechybějí ani oblíbené chobotnice. "Přivezli jsme je ve čtvrtek z Ražanje, takže jsou úplně čerstvé, uvařené v pomerančích a citronech," dodala. (red)

Poslat nový komentář