Zářijový Restaurant Day? Kobylky v karamelu, červíci na česneku, chobotnice, sushi i sladkosti!

Zářijový Restaurant Day? Kobylky v karamelu, červíci na česneku, chobotnice, sushi i sladkosti!
ilustrační foto plakát
Další fotky: 
Zářijový Restaurant Day? Kobylky v karamelu, červíci na česneku, chobotnice, sushi i sladkosti!
Zářijový Restaurant Day? Kobylky v karamelu, červíci na česneku, chobotnice, sushi i sladkosti!
Zářijový Restaurant Day? Kobylky v karamelu, červíci na česneku, chobotnice, sushi i sladkosti!

Stále populárnější Restaurant Day zná svůj nový termín. Bude se konat 23. září opět na zahrádce Národního domu. Jako vždy jej organizují Okrašlovací spolek města Prostějova a Marky obchůdek pod záštitou Zdravého města Prostějov. Restaurant Day tentokrát nabídne jak tradiční pokrmy, tak exotiku.

"V nabídce naleznete například sushi, italské dobroty, speciality japonské kuchyně, domácí bábovky, buchty, bramboráky, paellu, tortilly, burgery, škvarkovou pomazánku, potěší vás domácí sirupy, likéry, pivo, pralinky, šlehačkové dorty, pařížské kostky, limetkové zákusky, panna cotta, risotto con funghi či focaccia chléb s caprese jednohubkami.

"Specialitou budou tentokrát červíčci na olivovém oleji s česnekem a chilli, sarančata v karamelu či červíci v čokoládě, samozřejmě nebudou chybět grilované chobotnice", uvedla jedna z organizátorek akce, Milada Sokolová z Okrašlovacího spolku města Prostějova. "Udělejte si čas, připravte si bříška a zajděte na skvělý oběd o několika chodech", přidala pozvání Markéta Valentová z Marky obchůdek. (red)

Poslat nový komentář