Druhé Moravské setkání motorek a automobilů RVHP navštívilo 306 vozidel!

Druhé Moravské setkání motorek a automobilů RVHP navštívilo 306 vozidel!
ilustrační foto ber

Pěkná čísla! 276 automobilů a 30 motorek. To je konečný počet účastníků 2. Moravského setkání motorek a automobilů RVHP, které se konalo o uplynulém víkendu v kempu Žralok v Plumlově. 

"Akce na Plumlově proběhla v naprostém pořádku, účast byla obrovská, bylo na co se opravdu dívat. Pánové, co tak dokonale řadili auta, byli z řad policie ČR v Prostějově a dokázali je perfektně uspořádat. Hasiči ze Žešova profesionálně zvládli rozřezání auta a vyproštění osoby," netajil se spokojeností hlavní organizátor Roman Nezhyba. Dodatečně se omlouvá všem, kdo se vydali na spanilou jízdu do Olomouce. Program na tamějším letišti se nekonal. Bohužel se tak stalo vinou nikoli organizátorů srazu, ale firmy, která ho měla zajistit. "Několikrát jsme si vše ověřovali, firma přislíbila, ale slovo nedodržela," posteskl si.

Spokojenost mu vyjádřila i řada účastníků. "Chtěl bych za sebe poděkovat Vám a všem organizátorům za velmi vydařené 2. setkání vozidel RVHP. Myslím si, že to byla velmi úspěšná akce. Je vidět, že některé stroje jsou nesmrtelné. Byla zde krásná auta, motorky. Doufám, že příště se ukáže také někdo i s další takovou technikou," napsal organizátorům pan Chromec. 

Drobnou vadou na kráse byla dýmovnice, která "ujela" při zásahu hasičů. "Byl to pouze studený dým v papíru, kvůli tomu, aby auto nechytlo, tak se omlouváme, ale hlavně, že se nic nestalo," dodal Roman Nezhyba, který touto cestou děkuje všem, svým kolegům, sponzorům, hostům, divákům a účastníkům. (ber)

 

Poslat nový komentář