U Tří bříz řádila salmonella. Provozovatel restaurace spolupracuje s hygieniky

U Tří bříz řádila salmonella. Provozovatel restaurace spolupracuje s hygieniky
ilustrační foto

Krajské hygienické stanici Olomouckého kraje byly 27. března 2017 ohlášeny dva pozitivní laboratorní nálezy Salmonelly enteritidis. První klinické potíže se objevily u několika osob 22. března po konzumaci jídel z prostějovské restaurace U tří bříz. 

"K dnešnímu dni 29.3.2017 monitorujeme celkem osm laboratorně potvrzených případů tohoto onemocnění," potvrdila informaci Růžena Haliřová, ředitelka odboru protiepidemického KHS Olomouckého kraje. "Šetření pokračuje, protiepidemická opatření jsou zajištěna. Provozovatel aktivně spolupracuje při řešení vzniklé situace s cílem sjednání nápravy," dodala Halířová. (ber)

Komentáře

Nooo, spíš mě to celé připomíná docela nekalý konkurenční boj, v podtatě ty média útočili docela křížově a "načasovaně" i Včerník i PV den. Je docela zvláštní jak se informace nezvykle rychle zveřejnila a presentovala s jistotou... Je to celé jakési prazvláštní, že by někomu byla trnem v oku nejlepší , nejnavštěvovanějšía a přitom suvereně nejlevnější restaurace v Prostějově. "také ta "recenze" ve Večerníku že nedělají hovězí když ho mají skoro denně a výborné... Chodím sem ob čas od 83tího od školy a denně posledních deset let, dokonce jsem sem přetáhl i kolegy a naprostá spokojenost a výborný výběr. Kolem oběda se zde div dá zaparkovat i když je k dispozici ještě zadní trakt, což si pisálci z Večerníku ani nevšimli. Veřím že rozumní lidé budou chodit na skvělá jídla dál a nenechají tuto restauraci zničit podlými konkurenčními výpady. Že by se někdo inspiroval Ohnivým kuřetem na Primě ....?

Nevím co pisatel myslel těmi "repasovanými jídly" toto bylo zvykem spíš trošku v jiných restauracích, toto jsem zde nezaznamenal. Nákaza z vajec se může objevit kdekoliv pokud to tedy vůbec byla náhoda....a pokud je to vubec celé pravda...

Já tam byl vždy spokojen. Budu tam chodit i nadále. To se může stát v kterékoliv restauraci.

Byla to jen otázka času. Repasované porce z předcházejících dní.

A to je vyhlášená Prostějovská restaurace!!

Poslat nový komentář