Agenura Seja pracuje pro děti

Agenura Seja pracuje pro děti
ilustrační foto agentura Seja
Další fotky: 
Agenura Seja pracuje pro děti
Agenura Seja pracuje pro děti

Agentura Seja vznikla v roce 2001. Od té doby má na kontě bezpočet vystoupení pro děti po celé republice a realizaci projektů, jako jsou Hanácký talent či Léto s princeznou. Každoročně pořádá minimálně jeden charitativní program na pomoc potřebným. 

„Spolupracovali jsme s osobnostmi jako je Václav Vydra, Bára Štěpánová, Sandra Pogodová, Jan Čenský, Klára Kolomazníková, Daniela Magálová, Vlasta Horváth a další“, řekla nám majitelka agentury Jana Seifriedová.

„Před dvěma lety jsem z osobních důvodů podnikání takzvaně „pověsila na hřebík“, ale zjistila jsem, že mi to skotačení s dětmi strašně moc chybí, takže jsem opět tady a jsem k dispozici všem obcím, školkám, školkám či firmám pro děti jejich zaměstnanců,“ uvedla.

Mimo to, že Jana za vámi přijede se svým pořadem pro děti k jakékoliv příležitosti, jako jsou vánoční besídky, dětské dny, karnevaly apod., může vám sestavit a zajistit akce přímo na klíč. „Ano i na toto jsme připraveni a máme s tím zkušenosti. A moc se těším na náš comeback,“ smála se.

Pokud byste chtěli sledovat aktuální informace o činnosti této agentury, stačí se přidat na facebooku: https://www.facebook.com/agenturaseja/

„Budu se na všechny naše příznivce na našich stránkách moc těšit a určitě se mohou těšit i na nějaké soutěže pro děti a v nejbližší době i informace o připravovaném druhém ročníku soutěže Minimiss prostějovska,“ dodala Jana Seifriedová. (red)

Poslat nový komentář